Now Reading:
“Čudna” prometna nesreća u Međimurju. Vožnja u pijanom stanju, stradala traktorska prikolica, na traktoru je bilo dijete, vozač koji je uzrokovao nesreću jednostavno odšetao…..
Full Article 2 minutes read

“Čudna” prometna nesreća u Međimurju. Vožnja u pijanom stanju, stradala traktorska prikolica, na traktoru je bilo dijete, vozač koji je uzrokovao nesreću jednostavno odšetao…..

prometna

U subotu, 30. ožujka iza 19 sati na cesti između Svetog Križa i Preloga 33-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja grada Čakovca, upravljajući kad je u krvi imao 0,79 g/kg alkohola, brzinu kretanja nije prilagodio gustoći prometa i vidljivosti.

Zbog toga je vozilom udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj na kojoj nije bila ugrađena svjetlosna signalizacija, a koja je bila pridodana na traktor čakovečkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 48-godišnjak sa šireg područja općine Orehovica. Uslijed udara osobni automobil je sišao van kolnika, dok su se sa prikolice odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. Te dijelove je udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53-godišnja vozačica s područja grada Preloga. Vozač traktora je u traktoru prevozio dijete iako ima ugrađeno jedno sjedalo.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 33-godišnji vozač se pješice udaljio s mjesta prometne nesreće. Od 19 sati i 20 minuta do 22 sata državna cesta na toj dionici zbog očevida je bila zatvorena za sav promet. Naknadno su u Županijskoj bolnici Čakovec liječničku pomoć zatražili 33-godišnjak i 53-godišnjakinja, a ozljede su okvalificirane kao lake tjelesne ozljede. Vozač traktora i 33-godišnjak će biti prekršajno sankcionirani.

www.sjever.hr Foto arhiva

Input your search keywords and press Enter.