Now Reading:
Danas će nas na sjeveru Hrvatske grijati 20 stupnjeva. Sutra stiže naoblačenje s kišom
Full Article 1 minutes read

Danas će nas na sjeveru Hrvatske grijati 20 stupnjeva. Sutra stiže naoblačenje s kišom

prognoza

U nedjelju će biti sunčano i iznadprosječno toplo. Vjetar na kopnu slab. Na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, od sredine dana zapadni i sjeverozapadni vjetar, a navečer na sjevernom dijelu jugoistočni. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 18 do 23 °C.

U najtoplijem dijelu dana Krapina bi mogla biti na 19 stupnjeva kao i Varaždin, Čakovec i Koprivnica. Stupanj manje trebao bi oko 14.00 sati grijati Zagrepčane.

U ponedjeljak stiže jače naoblačenje s kišom, već prijepodne ponegdje na sjeveru, a poslijepodne i navečer u većini kopnenih predjela te na sjevernom Jadranu. U gorju se očekuje i malo snijega. U Dalmaciji veći dio dana sunčano i suho. U unutrašnjosti će zapuhati umjeren, poslijepodne i navečer prolazno jak sjeveroistočnjak i sjeverac. Na Jadranu vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, a navečer na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana jaka i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura od 0 do 5, na Jadranu 8 do 13, a najviša dnevna većinom od 16 do 21, u sjeverozapadnim predjelima od 10 do 15 °C.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.