Now Reading:
Reformisti samostalno izlaze na EU izbore
Full Article 2 minutes read

Reformisti samostalno izlaze na EU izbore

reformisti

U zgradi Scheier u Čakovcu održana je 10.sjednica Središnjeg odbora Narodne stranke -Reformisti na kojoj se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji i pripremama za nadolazeće EU parlamentarne izbore. Sjednici je nazočio predsjednik Narodne stranke -Reformisti Radimir Čačić i predsjednica Središnjeg odbora Narodne stranke – Reformisti Sandra Herman.

Tom prilikom Čačić je kazao kako Reformisti izlaze samostalno na EU izbore te kako će on biti nositelj liste na kojoj će se, uz članove Reformista, naći i neki ugledni pojedinci iz različitih dijelova Hrvatske. Također, istaknuo je kako imaju snažne i sposobne ljude koji mogu jasnom izreći stavove koji nisu u cilju prikupljanja političkih glasova.

-Nikada nije bilo popularno reči, ali mi smo rekli da Hrvatska neće preuzeti Inu, iako je Plenković tvrdio da hoće. Nikada nije bilo popularno reči da je Agrokor, kojeg su svi napadali, u suštini izvanredno obavljen posao Vlade. Nije politički popularno reči da Uljanik mora ići u stečaj i da se tome mora stati na kraj. Samo jasan stav ovoj zemlji može osigurati budućnost i te glasove mi tražimo. Naša baza je sjever i Reformisti su snaga sjevera, a siguran sam da će dobiti podršku i u drugim dijelovima Hrvatske – izjavio je Čačić i dodao kako je njihova ideja pokazati snagu sjevera gdje postoje ljudi i stranka koja je u stanju zaštititi radnog čovjeka na čist i pošten način.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.