Now Reading:
Više od 200 članova Bandićeve stranke iz Zagorja ide na Skupštinu
Full Article 2 minutes read

Više od 200 članova Bandićeve stranke iz Zagorja ide na Skupštinu

bandić

U Svetom Križu Začretju u ponedjeljak je održana konstituirajuća sjednica Odbora županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 Krapinsko – zagorske županije. Na Odboru se raspravljalo o budućim aktivnostima stranke te su najavljene konstituirajuće skupštine u Donjoj Stubici, Zaboku i Svetom Križu Začretju, koje bi trebale biti održane do kraja ožujka.

Glavna tema kojoj se posvetilo najviše pažnje je bilo kompletiranje kataloga projekata po organizacijama u jedinicama lokalne samouprave te popis projekata za županiju, koji će se potom dostaviti predsjedniku stranke Milanu Bandiću, Klubu saborskih zastupnika Stranke rada i solidarnosti – BM 365 te Klubu županijskih vijećnika u Županijskoj skupštini KZŽ.Raspravljalo se i o koalicijskom sporazumu, koji će biti tema dnevnog reda Koalicijskog vijeća stranaka koje čine vlast u Krapinsko – zagorskoj županiji, koje će se održati u četvrtak, 21. ožujka. 

Krapinsko-zagorska županija te naši gradovi i općine su naš prioritet i moramo iskoristiti sve mogućnosti koje imamo, da život našim građanima učinimo ugodnijim i jednostavnijim. Klub saborskih zastupnika i predsjednik stranke bit će naša produžena ruka u ostvarenju onoga što je Zagorju i Zagorcima potrebno – rekao je Anđelko Topolovec, predsjednik županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti – BM 365.
Također, raspravljalo se o pripremama za europske izbore te o Saboru stranke, koji će se održati 30. ožujka, a na koji će u Zagreb iz Krapinsko – zagorske županije uz izabranih 59 delegata, ići i preko 200 članova stranke.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.