Now Reading:
Jeste li spremni za novi horor Stephena Kinga?
Full Article 2 minutes read

Jeste li spremni za novi horor Stephena Kinga?

stephen king

Godine 1983. roman Groblje kućnih ljubimaca Stephena Kinga potaknuo je generacije entuzijastičnih čitatelja svojim darom za spajanje uobičajenog i neobičnog u nadnaravne trilere koji istražuju naše najmračnije impulse.

Na temelju horor romana Stephena Kinga, film Groblje kućnih ljubimaca prati dr. Louisa Creeda (Jason Clarke), koji je nakon preseljenja sa suprugom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Maine, otkrio tajanstveno groblje skriveno duboko u šumi u blizini njihovog novog doma. Kad se dogodi tragedija, Louis se obraća svom neobičnom susjedu, Judu Crandallu (John Lithgow), i time izaziva opasnu lančanu reakciju koja oslobađa nedokučivo zlo s užasnim posljedicama. Kao glasnik konačne sudbine obitelji Creed, Ellieina mačka Church (kratica za Winston Churchill) razigrana je, ljubazna i dopadljiva na početku priče. Kada ga groblje oživi, on postaje nasilan i lukav, i smrdi na trulo meso.

Lithgow kaže da će film Groblje kućnih ljubimaca, gledatelje odvesti u šokantnu pustolovinu. Jedan od razloga zbog kojih je Stephen King tako ponosan na ovu knjigu je jer osjeća da je doista postigao ono što najviše želi: ispričati priču koja govori istinu, izražava duboke i istinske emocije, a zatim vas muči s njima.” Lithgow se još uvijek pita što bi učinio u Louisovom mjestu.

„To je ono što je tako posebno u ovoj priči”, kaže on. „U vašem životu postoje ljudi koje toliko volite da imate osjećaj da ne možete bez njih. Što biste učinili kad biste imali priliku vratiti ih kad ih izgubite?“. Ulaznice za novu, hvaljenu adaptaciju romana Groblje kućnih ljubimaca, koja u sva kina dolazi u Blitz distribuciji, kupite već danas jer su ulaznice za pretpremijernu projekciju, 3. travnja, u prodaji.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.