Now Reading:
Dani ljepote, zdravlja i sporta
Full Article 2 minutes read

Dani ljepote, zdravlja i sporta

lumini

Sport, voće, povrće, pregledi vida, šminkanje i još mnogo toga moglo se vidjeti i isprobati prošlog vikenda u Trgovačkom centru Lumini. Dani ljepote, zdravlja i sporta okupili su ljubitelje zdrave hrane, nogometa i dobrih popusta, ali i poznatog fitnes trenera Marija Valentića, koji se puna tri sata družio s posjetiteljima te miksao posebno fine i osvježavajuće smoothije.

Bilo je tu špinata, banana, jabuka, ananasa, sjemenki lana, chia sjemenki, ali i čokolade, a Mario je uz osvježavajuće napitke okupljenima podijelio brojne savjete kako vježbati, kako se pravilno hraniti te do ljeta doći u top formu.

Posjetitelje su prije radionica za sport zagrijali mali nogometaši iz Univerzalne škole sporta i nogometa Lumen Varaždin, koji su na terenu u samom centru centra Lumini pokazali svoje vještine u driblanju, kombinacijama, pogodcima prema golu i još mnogo toga.

cof

Uz sport i zdrave napitke, posjetitelji su u subotu u edukacijskom kutku Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti, mogli izmjeriti svoj šećer u krvi i naučiti mnogo o umjerenom korištenju šećera, a šetnjom kroz Lumini mogli su sasvim besplatno pregledati svoj vid, isprobati različite fitnes sprave, dobiti savjet o šminkanju i iskoristiti brojne popuste.

Brojni mališani su se u nedjelju pridružili proslavi trećeg rođendana igraonice Twister i koncertu poznatog Endija. Zabava je trajala 2 sata, a djeca su se zajedno s maskotama te se uz tortu, facepainting i još mnogo toga, odlično zabavili.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.