Now Reading:
Dani ljepote, zdravlja i sporta
Full Article 2 minutes read

Dani ljepote, zdravlja i sporta

lumini

Sport, voće, povrće, pregledi vida, šminkanje i još mnogo toga moglo se vidjeti i isprobati prošlog vikenda u Trgovačkom centru Lumini. Dani ljepote, zdravlja i sporta okupili su ljubitelje zdrave hrane, nogometa i dobrih popusta, ali i poznatog fitnes trenera Marija Valentića, koji se puna tri sata družio s posjetiteljima te miksao posebno fine i osvježavajuće smoothije.

Bilo je tu špinata, banana, jabuka, ananasa, sjemenki lana, chia sjemenki, ali i čokolade, a Mario je uz osvježavajuće napitke okupljenima podijelio brojne savjete kako vježbati, kako se pravilno hraniti te do ljeta doći u top formu.

Posjetitelje su prije radionica za sport zagrijali mali nogometaši iz Univerzalne škole sporta i nogometa Lumen Varaždin, koji su na terenu u samom centru centra Lumini pokazali svoje vještine u driblanju, kombinacijama, pogodcima prema golu i još mnogo toga.

cof

Uz sport i zdrave napitke, posjetitelji su u subotu u edukacijskom kutku Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti, mogli izmjeriti svoj šećer u krvi i naučiti mnogo o umjerenom korištenju šećera, a šetnjom kroz Lumini mogli su sasvim besplatno pregledati svoj vid, isprobati različite fitnes sprave, dobiti savjet o šminkanju i iskoristiti brojne popuste.

Brojni mališani su se u nedjelju pridružili proslavi trećeg rođendana igraonice Twister i koncertu poznatog Endija. Zabava je trajala 2 sata, a djeca su se zajedno s maskotama te se uz tortu, facepainting i još mnogo toga, odlično zabavili.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.