Now Reading:
U Marofu ozlijeđena pješakinja, u Varaždinu ukraden kombi s parkirališta, a u Radovcu dva bicikla iz dvorišta
Full Article 2 minutes read

U Marofu ozlijeđena pješakinja, u Varaždinu ukraden kombi s parkirališta, a u Radovcu dva bicikla iz dvorišta

U Varaždinskoj ulici u Novom Marofu u utorak oko 7 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, priopćila je PU varaždinska.

Sedamdesetogodišnji vozač je na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na 49-godišnju pješakinju zbog neprilagođene brzine. Nesretna pješakinja je od udarca pala i ozlijedila se. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine će ozljede biti okvalificirane naknadno.

U Varaždinu je u noći s ponedjeljka na utorak na parkiralištu privatnog poduzeća u Preloškoj ulici ukraden kombi. U utorak su ga pronašli policajci u Strmcu Podravskom i pritom utvrdili da je lopov, nakon što je ukrao kombi, prouzročio i prometnu nesreću zabivši se vozilom u drvo. Vozilo je nakon očevida vraćeno vlasnicima, a policija traga za nepoznatim lopovom.

U istoj je ulici u Varaždinu na parkiralištu u između nedjelje i utorka nepoznata osoba pokušala provaliti u dva kombija u vlasništvu poduzeća i 54-godišnjaka. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

U Radovcu je 39-godišnjakinja ostala bez dva bicikla. U razdoblju od 13. do 14. svibnja ukradeni su iz dvorišta, a materijalna šteta je procijenjena na 1400 eura. Policijski službenici traže lopove i bicikle.

sjever.hr
15.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.