Now Reading:
Bogat program uz Dan grada Klanjca –  koncerti, izložbe, radionice za djecu, predstavljanje klanječkih udruga i sportske aktivnosti
Full Article 1 minutes read

Bogat program uz Dan grada Klanjca –  koncerti, izložbe, radionice za djecu, predstavljanje klanječkih udruga i sportske aktivnosti

Grad Klanjec 4. svibnja, na sv. Florijana slavi svoj dan. Tim povodom pripremili su bogat kulturno-zabavni i sportski program.

U petak će se Velikoj dvorani Grada Klanjca u 13 sati održati  svečana sjednica Gradskog vijeća.

Također, u petak je otvorenje izložbe Antun Augustinčić – izbor djela iz privatnih i muzejskih zbirki u Hrvatskoj. U subotu će biti tradicionalni međunarodni šahovski turnir te nordijsko hodanje i rekreativno vježbanje u prirodi.

U subotu, 11. svibnja na Trgu Antuna Mihanovića sve posjetitelje očekuje manifestacija “Dobro je, klanječko je“, dan klanječkih udruga i natjecanje u pripremanju kotlovine uz Tomislava Špičeka.

Održat će se i program DV “Kesten i OŠ Antuna Mihanovića, te kazališna predstava i kino za djecu, radionice i igraonice. Večer je rezervirana za koncert grupe Fantastic. U slučaju kiše program će se odgoditi.

Svoj program ima i Kuća Klajn, a tu će biti i Klanjec ART Fest.

U nedjelju, 12. svibnja održat će se tradicionalni “Piknik na Cesargradu“.

Koja su još događanja na rasporedu, možete pogledati na plakatu ispod.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 30.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.