Now Reading:
Četiri osobe ozlijeđene u nesreći koju je izazvao umoran mađarski vozač teretnjaka
Full Article 1 minutes read

Četiri osobe ozlijeđene u nesreći koju je izazvao umoran mađarski vozač teretnjaka

Prema informacijama PU varaždinske, u nedjelju, 7. prosinca oko 9.55 sati u Koprivničkoj ulici u Šemovcu u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe.

Državljanin Mađarske, starosti 28 godina, upravljao je teretnim automobilom, a dolaskom do zavoja, uslijed umora jer je neprekidno upravljao najmanje devet sati, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake i prešao je na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

S ciljem izbjegavanja sudara, 44-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom iz suprotnog smjera, prešao je vozilom na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera kojom se prethodno kretao teretni automobil. U tom je trenutku, radi izbjegavanja sudara, 28-godišnjak, skrenuo vozilom udesno i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila 44-godišnjaka.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 44-godišnjak i njegov 20-godišnji putnik te 20 i 19-godišnji putnik iz teretnog automobila 28-godišnjaka. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno.

sjever.hr
08.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.