Now Reading:
Međimurske sportske legende na MEV-u: gostovanjem Nevenke Breslauer završava još jedna uspješna sezona
Full Article 2 minutes read

Međimurske sportske legende na MEV-u: gostovanjem Nevenke Breslauer završava još jedna uspješna sezona

Studenti 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžmenta turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, domaćini su posljednje ovosezonske tribine pod nazivom „Međimurske sportske legende”. Čast da zatvori još jednu uspješnu sezonu ove popularne tribine pripala je Nevenki Breslauer, profesorici i istaknutoj osobi u svijetu sporta.

Njezino gostovanje održat će se u utorak, 9. siječnja, s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Centra održivog razvoja MEV-a.

– Očekuje vas nezaboravno iskustvo. Ako se ne možete pridružiti osobno, ne brinite jer tribinu možete pratiti i uživo putem Facebook stranice MEV-a – poručuju organizatori.

Prethodne tribine su bile dobro prihvaćene među studentima i javnosti, nudeći priliku za učenje iz prve ruke od osoba koje su oblikovale sportsku povijest Međimurja, a u tu sliku sjajno se uklapa i posljednja ovosezonska gošća.

– Kao bivša dekanica i autorica brojnih znanstvenih radova, Nevenka Breslauer ostvarila je značajan uspjeh u gimnastici, atletici i rukometu. Njezine priče i iskustva bit će neprocjenjivi izvor motivacije i znanja za sve studente i posjetitelje. Ovaj događaj je više od tribine; to je prilika da se povežete i naučite nešto novo. Pridružite se timu studenata i sportskih legendi u jedinstvenom iskustvu koje spaja sport, obrazovanje i menadžment – poručuju studenti MEV-a.

Tribine se održavaju u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije i Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca.

sjever.hr/mev.hr
05.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.