Now Reading:
Pedesetak nekadašnjih zaposlenika Međimurske županije okupilo se na blagdanskom druženju
Full Article 1 minutes read

Pedesetak nekadašnjih zaposlenika Međimurske županije okupilo se na blagdanskom druženju

Pedesetak nekadašnjih zaposlenika Međimurske županije okupilo se na tradicionalnom blagdanskom domjenku te se prisjetilo dobrih, starih vremena.

Blagdani su pravo vrijeme za evociranje uspomena, a vrelo sjećanja poteklo je i na druženju na kojem je umirovljenike pozdravio župan Matija Posavec.

– Energija koju ste unosili u svoj rad i služenje ljudima uvijek će nam biti primjer te najmanje što možemo zauzvrat učiniti jest da dio ovoga blagdanskog doba provedemo u ugodnom druženju. Vjerujemo da iz vremena provedenog u Županiji nosite lijepe uspomene, a nama će vaša predanost uvijek biti nadahnuće. Neka vam nova godina ispuni sve želje – poručio je umirovljenicima župan Matija Posavec, a lijepim željama pridružile su se i pročelnica Službe za poslove župana Petra Vadlja te Danica Holcinger, županijska stručna referentica, koja svake godine organizira ovaj susret.

Uime okupljenih, na darovima i lijepim riječima zahvalio je ‘friški’ umirovljenik, nekadašnji županijski pročelnik Milorad Novković, istaknuvši da novu generaciju regionalne samouprave krase lijepe osobine, poput poštovanja koje njeguju prema starijim kolegama, što se zrcali iz županovih riječi, te iz duge tradicije ovog druženja.

foto: medjimurska-zupanija.hr
sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
31.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.