Now Reading:
Ovako izgleda kada vam pukne petarda u ruci “Obično je šaka u najlonu i ručniku iz kojeg curi krv i padaju komadi kosti i kože”
Full Article 2 minutes read

Ovako izgleda kada vam pukne petarda u ruci “Obično je šaka u najlonu i ručniku iz kojeg curi krv i padaju komadi kosti i kože”

Zvjezdana Klarić, koja je 10 godina radina na hitnoj pomoći, na svojem je Facebook profilu objavila potresan apel uoči novogodišnjeg vikenda.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“10 godina smo suprug i ja radili u hitnoj pomoći. Sa nelagodom očekujemo raspored dežurstva jer ni jedan zdravstveni radnik ne veseli se tom dežurstvu… I tada stiže taj 31.12. Obično je šaka u najlonu i ručniku iz kojeg curi krv i padaju komadi kosti i kože po čekaonici zbog nespretnog pridržavanja uplakanih roditelja ili prijatelja koji su u strašnom šoku. Nesretnik je potpuno bijel od šoka, boli i na rubu nesvjestice. Moram reći da je u živo i u boji 1000 puta strašnije+bol neizdrživa, slijedi brzi transport, komplicirane operacije ako se uopće i jedan prst da spasiti. Za sekund euforije praska, plaćati će invalidnošću za cijeli život. Zbogom sport, zbogom vožnja, zbogom društvo, djevojke, zbogom posao. Najčešće je otac zaslužan bio da se u djetetovoj ruci našla petarda. Zato ako volite sebe i ostale, uživate u životu. Imate divne planove, prijatelje i sretan i bezbrižan život tada petarde prepustite onima koji su odlučili biti nepovratno nesretni”

foto – fb Zvjezdana Klarić

vzaktualno/fb Zvjezdana Klarić

Input your search keywords and press Enter.