Now Reading:
Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek nagradio uspješne učenike i studente
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek nagradio uspješne učenike i studente

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dodijelio je nagrade uspješnim učenicima te studentima s područja grada.

Nagrađeni su učenici srednjih škola s područja grada Preloga koji su postigli iznimne rezultate u toku srednjoškolskog obrazovanja, te koji su u školskoj godini 2022./2023. osvojili nagrade na međunarodnim, državnim, međužupanijskim i županijskim natjecanjima. Prijave su pristigle iz Glazbene škole u Varaždinu, Srednje škole Prelog, Srednje škole Čakovec, Gimnazije Čakovec i Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Nagrađena su ukupno 32 učenika, a ukupan iznos dodijeljenih nagrada je 2640 eura.

Podijeljene su i nagrade studentima s područja grada koji su postigli iznimne rezultate tijekom svog akademskog obrazovanja, čiji je prosjek ocjena u akademskoj godini 2022./2023. bio isti ili veći od 4,30. Nagradu je primilo ukupno 24 studenata, a ukupan iznos dodijeljenih nagrada je 2810 eura. Također, nagradu je primilo i 6 studenata koji su ostvarili  iznimne rezultate tijekom svog školovanja u akademskoj godini 2022./2023., u iznosu od 550 eura.

Ukupno je za nagrađene učenike i studente izdvojeno 6000 eura.

Uz čestitke, gradonačelnik Kolarek istakao je nadu da će većina ovih uspješnih mladih ljudi, svoju budućnost, poslovnu i obiteljsku, nakon završetka školovanja pronaći na području grada Preloga.

sjever.hr 30.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.