Now Reading:
Udruga umirovljenika Krapina organizirala božićno druženje za svoje članove, pozdravila ih i zamjenica župana Jasna Petek
Full Article 2 minutes read

Udruga umirovljenika Krapina organizirala božićno druženje za svoje članove, pozdravila ih i zamjenica župana Jasna Petek

Udruga umirovljenika Krapina organizirala je druženje svojih članova i članica povodom božićnih blagdana u restoranu KTC u Krapini.

Sve okupljene pozdravila je zamjenica župana Jasna Petek, uputivši na početku riječi čestitke svim umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Želim vam puno zdravlja i zadovoljstva, da se što više sastajete u ovako velikom broju jer nam svima treba što više druženja i pozitivnog raspoloženja. Želim vam i da se dobro osjećate u svojim obiteljima i svojim sredinama, a na nama je da vam pomognemo u tome kroz čitavu godinu – istaknula je zamjenica župana Petek te naglasila da Krapinsko-zagorska županija dugi niz godina podupire Maticu umirovljenika, a od ove godine u županiji djeluje i Savjet za umirovljenike i osobe treće životne dobi, koji je nastao s ciljem analiziranja stanja i utvrđivanja prioriteta za osobe starije životne dobi te aktivno sudjeluje u pripremi i definiranju mjera za razvoj socijalne zaštite umirovljenika i osoba treće životne dobi.

Predsjednik Udruge Dragutin Kozina zahvalio je svim članovima na dolasku te rekao kako svi zajedno mogu biti ponosni na brojne provedene aktivnosti u 2023. godini.

Na susretu krapinskim umirovljenika nastupio je i Ženski pjevački zbor “Gajev spomenek” koji djeluje od 2017. godine, okuplja 25 članica, a vodi ga profesorica Anita Habjanec.

Na događanju su bili i zamjenik gradonačelnika Krapine Ivica Hršak i predsjednik Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije Vladimir Crnec.

sjever.hr 29.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.