Now Reading:
Pogledajte tko su najbolji varaždinski djelatnici u turizmu
Full Article 2 minutes read

Pogledajte tko su najbolji varaždinski djelatnici u turizmu

Gradonačelnik Grada Varaždina i predsjednik TZGV-a Neven Bosilj u petak je na prigodnoj svečanosti u palači Herzer zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Varaždina Jelenom Toth uručio priznanja 13 djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti nagrađenim u akciji TZGV-a „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“.

– Podatak da je preko 20 posto porastao turistički promet u Gradu Varaždinu, da imamo više dolazaka turista i više noćenja u hotelima je odličan pokazatelj i dokaz kvalitetnog rada naših djelatnika u turizmu jer doprinose još boljem imidžu našeg grada. Varaždin je radi njih privlačna destinacija – rekao je gradonačelnik, čestitavši svim nagrađenima na njihovom velikom doprinosu u razvoju turizma i pozicioniranju Varaždina kao jedne od najprivlačnijih turističkih destinacija.

Čovjek – ključ uspjeha u turizmu nacionalni je program Hrvatske turističke zajednice kojem je cilj isticanje doprinosa pojedinca koji svojim predanim radom u turističkom sektoru stvaraju dodanu vrijednost destinaciji, a Turistička zajednica grada Varaždina izbor je provela 13. godinu zaredom.

Tako je ovu godinu nagradu za agencijskog djelatnika dobila Sandra Pavlinić, za turističkog vodića nagradu je dobio Branimir Šubrek, dok je za recepcijskog djelatnika nagrada otišla u ruke Maje Mikec.

Ovogodišnji nagrađeni konobar je Josipa Milak, kuhar je Nikola Blaži, dok je djelatnih hotelskog domaćinstva Karmen Tomašković.

Davorin Cvek najbolji je policijski službenik, a Luka Košćak vatrogasac. Nagradu za djelatnika u hortikulturnom uređenju dobila je Stanislava Hohnjec, za djelatnika na poslovima čišćenja i održavanja javnih površina dobio je Ivan Bilić-Erić, dok je nagradu za privatnog iznajmljivača dobila Mirta Kujundžić.

Nagradu za animatore dobili su Krunoslav Čolo i Đurđica Dropuljić.

sjever.hr

29.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.