Now Reading:
Lijep završetak godine: Načelnik Ban ugostio i darivao roditelje novorođenih Bedekovčana
Full Article 1 minutes read

Lijep završetak godine: Načelnik Ban ugostio i darivao roditelje novorođenih Bedekovčana

Načelnik Općine Bedekovčina, Darko Ban, upriličio je u srijedu, 27. prosinca, svečani prijem za roditelje i njihove novorođene mališane rođene od rujna do studenoga ove godine.

U navedenom razdoblju rođeno je ukupno desetero djece i to sedam djevojčica i trojica dječaka. Naknada za rođenje prvog djeteta iznosi 200,00 eura, odnosno 1.500,00 kn, za rođenje drugog djeteta u obitelji 265,00 eura ili 2.000,00 kn, a za treće i četvrto 332,00 eura, odnosno 2.500,00 kn te za peto i svako sljedeće dijete u obitelji 730,00 eura ili 5.500,00 kn.

Tom prilikom načelnik Ban uputio je roditeljima čestitke, poželio im je puno sreće, zdravlja i veselja na putu odrastanja njihovih mališana te im podijelio poklon pakete.

Prisutne roditelje pozdravila je i ravnateljica Općinske knjižnice i čitaonica Bedekovčina Vesna Šaronja koja je kao i svaki put osigurala poklone za najmlađe te napomenula važnost čitanja knjige djeci već od rođenja i rane predškolske dobi.

Dijana Šaronja, ravnateljica Dječjeg vrtića Bedekovčina, čestitala je roditeljima i održala je prezentaciju “Prve tri su najvažnije”.

sjever.hr/bedekovcina.hr
28.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.