Now Reading:
Prometnu nesreću u Svetom Križu Začretju skrivio vozač s 1,61 promila alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen
Full Article 1 minutes read

Prometnu nesreću u Svetom Križu Začretju skrivio vozač s 1,61 promila alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske tijekom proteklih pet dana, od kaznenih djela evidentirali su tri kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, a na prometnicama županije zabilježili su šest prometnih nesreća.

Pet s materijalnom štetom do kojih je došlo u  Loboru zbog nepropisne radnje vozilom, u Zlataru zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, u Radoboju, Zlataru i Viča Selima zbog neprilagođene brzine, vozač koji je skrivio nesreću u Viča Selima upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,32 promila.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u utorak navečer u Svetom Križu Začretju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, nakon čega ja došlo do udara u ogradu, odbijanja te prevrtanja vozila. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola s 1,61 promila.

Od ostalih događaja evidentirana su dva požara, jedan požar drvene kuće do kojeg je došlo u Jalšju te jedan požar krovišta obiteljske kuće do kojeg je došlo u Humu Bistričkom.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 27.12.2023. 

Input your search keywords and press Enter.