Now Reading:
Ne propustite! Danas humanitarni tamburaški koncert “10 godina bez maestra”
Full Article 1 minutes read

Ne propustite! Danas humanitarni tamburaški koncert “10 godina bez maestra”

Humanitarni tamburaški koncert „10 godina bez maestra“ u spomen na Krešu Lukačića će se održati u srijedu 27. prosinca u 19 sati u dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Sva sredstva koja će se prikupiti na koncertu, kao i na kampanji koja traje do 14. ožujka 2024. godine, namijenjena su za kupnju prijenosne ultrazvučne sonde i pribora koji ide uz nju, a koja je od iznimne važnost za pravovremenu dijagnostiku.

Inicijatori koncerta su bivši članovi Tamburaškog orkestra KUD-a Podravka i obitelj Lukačić, a organizator je Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije.

Pokrovitelji su Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica, partner Podravka d.d., a podršku u organizaciji pružaju i braniteljske udruge s područja županije, Srednja škola Koprivnica, HDS ZAMP, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, sponzori i drugi uključeni.

Za kampanju je otvoren i podračun Lige protiv raka KKŽ IBAN HR 4123860021552009426, kod Podravske banke Koprivnica, na koji građani mogu uplatiti donacije, a cijena uređaja je 10 tisuća eura.

sjever.hr

27.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.