Now Reading:
Jedan od najmoćnijih Zagoraca stiže na čelo Dinama????
Full Article 2 minutes read

Jedan od najmoćnijih Zagoraca stiže na čelo Dinama????

Hoće li jedan od najjačih zagorskih poduzetnika i vlasnik jedne od najjačih hrvatskih građevinskih tvrtki postati predsjednik GNK Dinamo? Naime, prema pisanju Jutarnjeg lista, upravo bi Dragutin Kamenski trebao doći na to mjesto.

Ni Mirko Barišić niti Mladen Vedriš, s kojim predsjednik više uopće ne razgovara, nego treći čovjek, otkrivaju Jutarnjem maksimirski insajderi da jedan autsajder upravo prestiže dvojicu favorita Dinamove predsjedničke utrke.

Dok Barišić čeka da ga netko od dugogodišnjih suradnika predloži za novi mandat, a Vedriš oprezno najavljuje kandidaturu prebrojavajući saveznike, u pozadini se, doznajemo, već priprema teren za Dragutina Kamenskog, osnivača i vlasnika Kamgrada – objavio je Jutarnji.hr.

Dinamo se sprema na izbore za novu Skupštinu na kojoj bi trebao biti izabrana novi predsjednik, kako navodi Jutarnji, to bi mogao biti Kamenski. Hoće li tako i biti doznat će se uskoro.

Inače, Kamenski je vlasnik jedne od najjačih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj KAMGRAD d.o.o. Tvrtka je u prošloj godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 194.686.434,80 € od toga je dobit 6.695.690,22 €. Tvrtka Kamgrad ima 752 zaposlena.

Kamenski inače živi u dvorcu Miljana kojeg je tvrtka Kamgrad kupila od supruge pokojnog Franje Kajfeža.

sjever.hr/Jutarnji.hr

27.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.