Now Reading:
POZNAJETE LI VI KOJEG JUNAKA? Oni su našu dobrobit stavili ispred vlastitog komfora! Junaci koji provode Božić – na poslu
Full Article 1 minutes read

POZNAJETE LI VI KOJEG JUNAKA? Oni su našu dobrobit stavili ispred vlastitog komfora! Junaci koji provode Božić – na poslu

U trenucima kad nas obuzima čarolija Božića, često zaboravimo na one posebne pojedince koji ovaj blagdan provode daleko od vlastitih obitelji, posvećeni skrbi o drugima i funkcioniranju zajednice. Ti nevjerojatni pojedinci, naši nesebični junaci, često ostaju neprimijećeni, a njihov doprinos tijekom blagdana, kao i tijekom cijele godine, je neprocjenjiv.

Liječnici, medicinske sestre, vatrogasci, policajci, volonteri, pripadnici HGSS-a, vozači, prodavači u dežurnim trgovinama, kuhari…Ovi izuzetni pojedinci nesebično su stavili dobrobit svih nas ispred vlastitih trenutaka odmora i obiteljskih radosti, pokazujući nam da je prava snaga u solidarnosti i brigom za jedni druge. Dok mi uživamo u toplini doma, oni dežuraju u bolničkim ordinacijama, brinu o sigurnosti na ulicama, voze nas na željene destinacije, donose hranu potrebitima, rade u trgovinama ili pripremaju obroke za druge.

Ovi junaci čine sve kako bi naša okolina bila sigurna, sretna i povezana, čak i kad su sami daleko od vlastitih obitelji. Neka osjete da nisu nevidljivi, da njihov trud nije zaboravljen.

Svi vi koji danas radite – hvala vam na tome!

foto: pixabay
mdjak/sjever.hr
25.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.