Now Reading:
U Zagrebu ukrao auto u kojem je bilo dijete, izbezumljeni muškarac i žena trčali za njim: „Zovite policiju!”
Full Article 2 minutes read

U Zagrebu ukrao auto u kojem je bilo dijete, izbezumljeni muškarac i žena trčali za njim: „Zovite policiju!”

U utorak poslijepodne prolaznike je u Zagrebu šokirao prizor izbezumljenog muškarca kako trči Bukovačkom cestom vičući „Stani, stani!”, a iza njega je trčala žena moleći prolaznike da zovu policiju.

Žena koja je bila jedna od onih koji su svjedočili strašnom prizoru ispričala je za Danas.hr što se dogodilo, ističući da su se svi prestrašili vidjevši dvoje ljudi kako trči za autom.

-Doznali smo da su muškarcu ukrali automobil u kojem je bilo dijete. On je ostavio upaljen automobil ispred pekare. Upalio je sva četiri žmigavca. Ušao je u pekaru, a tu njegovu nepažnju iskoristio je lopov koji je ukrao automobil, ali s djetetom na zadnjem sjedištu – ispričala je.

Žena je dodala da na početku nisu shvaćali za kim trče jer nisu vidjeli nikoga da bježi, a onda su doznali što se dogodilo. Pa čovjeku je ukradeno dijete. U potpunom sam šoku – kazala je za Danas.hr.

Iz policije su potvrdili da su imali dojavu o događaju te da se utvrđuju sve okolnosti, ali da je dijete, na sreću, pronađeno te da nema ozlijeđenih osoba.

Danas.hr neslužbeno doznaje da je upaljeni automobil u kojem su bili ključevi i dijete vrlo brzo pronađen petstotinjak metara od pekare, a osoba koji ga je ukrala je pobjegla.

sjever.hr/danas.hr
20.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.