Now Reading:
Policija pretražila domove i vozila osmorice osumnjičenih za preprodaju droge, pronađeno više od dvije kile droge, oružje i streljivo
Full Article 1 minutes read

Policija pretražila domove i vozila osmorice osumnjičenih za preprodaju droge, pronađeno više od dvije kile droge, oružje i streljivo

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad osam osoba s križevačkog i zagrebačkog područja.

Sumnja se da su osmorica muškaraca starosti 24, 27, 24, 24, 44, 38, 29 i 23 godine počinili veći broj kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama te omogućavanja trošenja droga.

Zbog sumnje da se osumnjičeni bave preprodajom droge, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru obavili pretrage osoba, stanova i vozila te je pronađeno 2.182,21 gram droge marihuane, manja količina sjemenki nalik na sjemenke tipa droga, četiri digitalne vage, metalna drobilica, pištolj, dvije puščane cijevi, tri spremnika za automatsku pušku, 1482 komada raznog streljiva, 17 mobilnih uređaja, SIM kartice i nosači SIM kartica i drugi predmeti, koji su oduzeti.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i bit će predani pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, zbog pronađenog i oduzetog oružja i streljiva policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje.

foto: PU koprivničko-križevačka
sjever.hr
20.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.