Now Reading:
Radovi u Čakovcu: saniraju se staze, parkiralište, dječje igralište, park i oborinska odvodnja
Full Article 1 minutes read

Radovi u Čakovcu: saniraju se staze, parkiralište, dječje igralište, park i oborinska odvodnja

Okoliš još jednog kvarta u Čakovcu bit će u potpunosti obnovljen i uređen.

Naime, u punom su jeku radovi na sanaciji staza, parkirališta, oborinske odvodnje, dječjeg igrališta i parka u stambenom bloku u Ulici Miroslava Magdalenića.

U prvoj fazi projekta Grada Čakovca, koja je vrijedna oko 34 tisuće eura plus PDV, izvode se radovi na stambenom bloku uz Vukovarsku ulicu i Ulicu Jakova Gotovca. Uređuje se oborinska odvodnja te korekcija parkirališta, što uključuje nove rubnike i staze, parkirališta s rasterima i asfalt na prilazima.

Izvođač radova je tvrtka Zec d.o.o. Iz Belice, odabrana temeljem javnog nadmetanja u okviru Proračunske pozicije – Sanacija cesta i staza u stambenim kvartovima.

Valja napomenuti da je ovo još jedan od projekata diljem Čakovca i pripadajućih mjesnih odbora koji je u realizaciji zahvaljujući dobroj komunikaciji Grada i građana, u ovom slučaju stanara kvarta, te u konačnici i upravitelja zgrada, Stanorada i Eurolanda. Grad Čakovec izradio je Idejno rješenje sanacije, na što su stanari dali pozitivno mišljenje.

S obzirom na veličinu zahvata i samog projekta te samim time i potrebna financijska sredstva, sanacija će obuhvaćati dvije faze.

foto: cakovec.hr
sjever.hr/cakovec.hr
19.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.