Now Reading:
Predstavljen novi turistički film Krapinsko-zagorske županije koji Zagorje predstavlja kao destinaciju koju se može posjetiti 365 dana u godini
Full Article 3 minutes read

Predstavljen novi turistički film Krapinsko-zagorske županije koji Zagorje predstavlja kao destinaciju koju se može posjetiti 365 dana u godini

U Tuheljskim Toplicama je u utorak predstavljen novi turistički film “Zagorje – Bajka na dlanu” Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, koji predstavlja Zagorje kao destinaciju koju se može posjetiti 365 dana u godini.

Kako je istaknula županova zamjenica Jasna Petek, novi video uradak, odnosno novi promidžbeni film najljepša je moguća čestitka Krapinsko-zagorskoj županiji u ovo blagdansko vrijeme.

– Ono što je najvažnije, film je prepun detalja koji bude emocije. Oni koji su već bili u Zagorju sigurno će pronaći razlog za doći ponovno, a oni koji nisu bili, pohitat će u Zagorje – rekla je Petek te zahvalila svima koji su radili na filmu, kao i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je financirala cijeli projekt.

– Film je kvalitetan i prikazuje naše Zagorje bajkovito, onakvo kakvo je, s puno emocija – poručila je Petek.

Voditeljica ureda Turističke zajednice Krapinsko, Sanja Škrinjar rekla je da je film jedna pozivnica prvenstveno domaćim, ali i stranim gostima.

– Po prvi put imamo više stranih gostiju nego domaćih, 52 posto stranih i 48 posto domaćih, ali naravno da se trudimo da privlačimo domaće goste. Nama je tu nadomak Zagorja Zagreb, najveće moguće tržište i najviše posjetitelja imamo upravo s tog područja – rekla je Škrinjar te dodala kako Zagorje posjećuje sve više turista iz morskih destinacija kao što su Kvarner, Istra i Splitsko-dalmatinska županija koji u Zagorje dolaze kako bi se odmorili i skupili snage za nove turističke pobjede.

Dodala je kako je svaka promocija danas izuzetno bitna.

– Kažu neki stručnjaci da je dovoljno kod fotografije dvije sekunde da zainteresira gosta, da otvori oglas ili nešto što se krije iza toga. Tako vjerujem da će i naš video uradak samim početkom zainteresirati i da će svi koji ga otvore posvetiti pažnju i izdržati tih 4 minute i 12 sekundi da ga pogledaju do kraja. Vjerujem da će biti najbolja moguća pozivnica i za sve one koji još ne poznaju Zagorje, da se odluče doći upravo u ovaj dio kontinentalnog dijela Lijepe naše – poručila je Škrinjar.

Film je financirala Hrvatska turistička zajednica iz Fonda za turistički nerazvijene Turističke zajednice.

– Izuzetno nam je drago da smo imali prilike u nešto više od četiri minute vidjeti uistinu predivno Zagorje, predivne motive koji prezentiraju sve ono što Zagorje nudi danas suvremenim turistima – rekla je Slavija Jačan Obratov, direktorica Sektora za za sustav Turističkih zajednica i razvoj proizvoda pri Hrvatskoj turističkoj zajednici.

Film možete pogledati OVDJE.

n.p.bajz/sjever.hr

19.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.