Now Reading:
Djeca iz DV “Jurek“ i OŠ Matija Gubec u Gornjoj Stubici okitila veliku božićnu jelku, u DV  održana Božićna priredba i druženje
Full Article 2 minutes read

Djeca iz DV “Jurek“ i OŠ Matija Gubec u Gornjoj Stubici okitila veliku božićnu jelku, u DV  održana Božićna priredba i druženje

Djeca iz Dječjeg  vrtića “Jurek“ i Osnovne škole Matija Gubec u Gornjoj Stubici, uz podršku roditelja i načelnika Jasmina Krizmanića okitila su veliku božićnu jelku u Spomen parku Rudolfa Perešina.

Djeca iz vrtića su u pratnji svojih odgojiteljica i ravnateljice donijela unikatne kuglice koje su sa svojim roditeljima napravili na božićnoj radionici u vrtiću, a djeca iz škole svoje kuglice su ukrašavala na satu likovne kulture.

Po završetku kićenja jelke druženje je nastavljeno uz topli čaj i slatkiše koje su za djecu pripremili članovi Udruge branitelja Domovinskog rata Sveti Juraj.

U DV “Jurek“ je održana i Božićna priredba Pod naslovom „Božić u srcu“. Mališani iz svih skupina priredili su pregršt božićnih pjesmica i recitacija.

Druženje se nastavilo i nakon svečanosti oko blagdanskih stolova sa slatkim i slanim zalogajima koje su s puno pažnje i ljubavi pripremili roditelji i kuharice iz vrtića.

Iako nam je prostorno bilo malo tijesno, zato nam je u srcu bilo široko jer je Dječji vrtić “Jurek“ i ovaj put mjesto koje okuplja toliko puno dobrih ljudi koji su nam svi jednako važni i jednako ih cijenimo. Vidjeti nas sve ovako zajedno, okupljene zbog djece  i oko djece najveća je vrijednost koju može postići neka ustanova, a naš dječji vrtić  u tome je uspio – rekla je ravnateljica vrtića.

Božićnoj svečanosti prisustvovao je i načelnik Jasmin Krizmanić.  

sjever.hr 18.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.