Now Reading:
Kreću radovi na dogradnji sustava odvodnje na području Prelog – jugoistok, vrijedni više od 1.5 milijuna eura bez PDV-a  
Full Article 2 minutes read

Kreću radovi na dogradnji sustava odvodnje na području Prelog – jugoistok, vrijedni više od 1.5 milijuna eura bez PDV-a  

U Upravi Grada Preloga potpisani su ugovori o radovima i nadzoru na dogradnji sustava odvodnje na području Prelog – jugoistok. Ovdje se radi o ulicama Vladimira Nazora, Stjepana Radića, Jug I i Dragutina Domjanića i ovo je jedno od najvećih ulaganja na području grada Preloga u sljedećoj godini.

Potrebno je napomenuti da se radi o dogradnji sanitarne kanalizacije, a u drugom koraku će se raditi i dogradnja oborinske kanalizacije te uređenje prometnica. Ugovor o radovima potpisali su ispred izvoditelja radova član Uprave tvrtke Szabadics Zrt. Laszlo Zoltan te direktorica Međimurskih voda d.o.o., koji su nositelji ovog posla, Sunčana Glavina. Vrijednost radova je 1.548.000 eura bez PDV – a, a radove će financirati Grad Prelog iz svojih proračunskih sredstava.

Potpisivanju ugovora nazočili su i gradonačelnik Ljubomir Kolarek te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš. Ugovor o nadzoru potpisan je s tvrtkom Nord – ing d.o.o., a Ugovor je potpisala direktorica Božica Magdalenić. Vrijednost nadzora nad radovima iznosi 12.300 eura bez PDV – a.

Gradonačelnik Kolarek istakao je da je problem kanalizacije u ovom dijelu Preloga dugo bio na neki način rak rana Preloga te su niz godina bile učestale kritike vezano uz ovaj problem.

– Ulažemo puno, želimo razvijati Prelog i nadam se da će u budućnosti svi biti složni, što se politike tiče, kada govorimo o ulaganjima i razvoju – istakao je gradonačelnik Kolarek.

sjever.hr 18.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.