Now Reading:
NK Varaždin u posljednjem kolu ove godine gostuje u Velikoj Gorici! “Čeka nas zahtjevna utakmica”
Full Article 2 minutes read

NK Varaždin u posljednjem kolu ove godine gostuje u Velikoj Gorici! “Čeka nas zahtjevna utakmica”

NK Varaždin u posljednjem ovogodišnjem, 19. kolu, SuperSport Hrvatske nogometne lige otvorit će kolo utakmicom u Velikoj Gorici, gdje ga očekuje domaćin HNK Gorica od 17 sati.

HNK Gorica najugodnije je iznenađenje ove sezone u HNL-u te trenutno drže četvrtu poziciju na prvenstvenoj tablici! Trener i sportski direktor NK Varaždina Nikola Šafarić najavio je zahtjevnu utakmicu.

-Ja ne bih rekao da su oni iznenađenje. Oni cijelu ovu godinu igraju dobro, i drugu polusezonu i sad – imaju glavu i rep, odrađuju 90. minuta na visokom nivou, trener radi odlične stvari i dečki ga dobro slijede tako da nas čeka zahtjevna utakmica – uvodno je poručio Šafarić.

Dojmljiva je bila i posljednja utakmica HNK Gorice u prvenstvu. Od 3. minute susreta Gorica je igrala s igračem manje, a unatoč tome, nisu primili pogodak.

-Sama ta činjenica govori koliko je to ozbiljna ekipa i koliko svi znaju što rade, a čak su i zaprijetili nekoliko puta. Mi ih maksimalno respektiramo, ali znamo gdje imamo svoje šanse, radit ćemo na tome i pokušat ćemo im napraviti puno problema – objasnio je Šafarić.

Zanimljivo, posljednja pobjeda NK Varaždina bila je upravo protiv Gorice, nakon čega je uslijedila suša koja traje već dva i pol mjeseca. Vidjet ćemo od 17 sati hoće li se Varaždin od 2023. godine oprostiti s pobjedom.

mdjak/sjever.hr
15.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.