Now Reading:
Dva Zagorca završila na sudu: Susjed mu spavao sa ženom i u dvorištu pokazivao stražnjicu
Full Article 2 minutes read

Dva Zagorca završila na sudu: Susjed mu spavao sa ženom i u dvorištu pokazivao stražnjicu

Problemi između dva susjeda u jednom malom zagorskom mjestu počeli su nakon što je jedan imao aferu sa ženom od drugog susjeda, a što je on saznao nakon što je vidio poruke u ženinom mobitelu, ispričao je 52-godišnjak koji se sukobio sa svojim 47-godišnjim susjedom, prenosi Danica.hr.

Priča je završila i na sudu, a suda prekršajnog suda je donio presudu jer su susjedi narušavali javni red i mir na ulici u selu.

 52-godišnjak je pritom u više navrata svukao hlače i pokazao stražnjicu, dok ga je 47-godišnjak snimao mobitelom. 47-godišnjak je pak vrijeđao susjeda vičući iz svega glasa: ‘Ne seri lažove jedan, lažov si obični, kaj si rekel da je ona tebe htela je**ti, sram te bilo, sram te bilo pijanec jedan, kreten si!“

Na sudu je pregledana i snimka iz mobitela 47-godišnjaka na kojoj se jasno vidi da 52-godišnjak namjerno skida hlače i pokazuje susjedu stražnjicu.

Obojica su se izjasnili kako se ne smatraju krivima, a 47-godišnjak je rekao kako je branio sebe i svoju obitelj.

Otkrio je kako je u više navrata prijavljivao susjeda za različita nedjela, pa je slao i unutarnju kontrolu u policiju kad nisu postupili onako kako je on mislio da trebaju. Na koncu je policija prijavila obojicu, a dokaz je bila snimka mobitelom.

Sudac ih je obojicu proglasio krivima. Prvookrivljeni 52-godišnjak mora platiti kaznu od 70 eura, a drugookrivljeni 47-godišnjak  50 eura. Obojica moraju podmiriti i po 15 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/Danica.hr 15.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.