Now Reading:
Uspješni učenici Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održali Božićni koncert za pamćenje
Full Article 50 second read

Uspješni učenici Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održali Božićni koncert za pamćenje

Već tradicionalno, uz Advent u Čakovcu, a kao rezime godine na izmaku, učenici i učitelji Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec organizirali su Božićni koncert.

U ispunjenom Centru za kulturu Čakovec, redom ponosnih članova obitelji, prijatelja i sugrađana, predstavili su se učenici Osnovne glazbene škole i Osnovne škole klasičnog baleta. Ukupno 25 pripremljenih glazbenih i plesnih točaka izvedenih na glavnoj pozornici, pokazao je svu raskoš talenta čakovečke djece, ali i njihovih mentora, djelatnika škole, uz potporu roditelja. Pritom su dobili priliku pokazati sve naučeno tijekom godine, a iskoristili su je na najbolji mogući način, te dokazali zašto su učenici i glazbenici škole M. Magdalenića prema ostvarenim rezultatima, u kontinuitetu, u samom hrvatskom vrhu.

Sve njih na samom je uvodu pozdravila ravnateljica škole Senka Bašek, a svojim dolaskom rad učenika podržali su i ispred osnivača Grada Čakovca, čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini te predsjednik Gradskog vijeća Josip Varga.

sjever.hr 12.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.