Now Reading:
Evo tko je na sjeveru Hrvatske u lutriji od Hrvatske lutrije dobio streetball igralište
Full Article 1 minutes read

Evo tko je na sjeveru Hrvatske u lutriji od Hrvatske lutrije dobio streetball igralište

Uprava Hrvatske Lutrije te gradonačelnici i načelnici predstavnici gradova i općina iz 18 županija, u ponedjeljak su u Zagrebu potpisali ugovore o dodjeli sredstava za opremanje Streetball igrališta.

Povodom obilježavanja 50 godina rada i s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama Republike Hrvatske, Hrvatska Lutrija raspisala je Natječaj za dodjelu sredstava za opremanje Streetball igrališta.

Prema uvjetima Natječaja slučajnim odabirom (izvlačenje), dodijeljena su sredstva za opremanje jednog Streetball igrališta u jednoj općini ili gradu u svakoj županiji, a najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 12.000,00 eura (90.414,00 kn).

Što se tiče sjevera Hrvatske Streetball igrališta gradit će se u općini Martijanec u Varaždinskoj županij, u Svetom Martinu na Muri u Međimurju te u Oroslavju u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Što se tiče Koprivničko-križevačke županije, Streetball igrališta dobit će Općina Virje te Općina Dubrava u Zagrebačkoj županiji.

Načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša zahvalio se Hrvatskoj Lutriji na provedbi natječaja koji će, napomenuo je, zajednice obogatiti za mjesto susreta i rekreacije.

s.kalajdžija/sjever.hr

12.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.