Now Reading:
Općina Petrijanec pripremila bogat program za Advent u Zelendvoru
Full Article 2 minutes read

Općina Petrijanec pripremila bogat program za Advent u Zelendvoru

I ove godine u Zelendvoru održat će se sada već treći advent. Druženje i program održat će se 15. prosinca 2023. godine (petak) i 16. prosinca 2023. godine (subota).

Ove godine očekuje nas puno zanimljivosti pa će tako Djed Mraz na kočiji punoj bombona razveseliti mališane prije nego li se smjesti u svoju kuću.

U petak će druženje početi s najmlađima pa će nakon dolaska Djeda Mraza biti organizirano kićenje božićnog drvca, a nakon toga će djeca Dječjeg vrtića „Bambi” Petrijanec uz pomoć udruge Tillia Nova i svojih odgojiteljica iz vrtića izrađivati tradicionalne božićne ukrase, pa iz Općine Petrijanec pozivaju i roditelje da se pridruže ovoj radionici.

Nakon kićenja bora i izrade ukrasa nastupit će Udruga umirovljenika Općine Petrijanec.

U subotu je na rasporedu nastup Dječjeg vrtića „Bambi” i dolazak Moto mrazova MK Sjeverozapad sa slatkišima.

Nakon njih na pozornici će svoj dio programa izvesti učenici Osnovne škole Petrijanec. Druženje će se nastaviti u glazbenom tonu pa će se na pozornici pridružiti ŽSV Sv. Juraja Maruševec i zbor odraslih Sv. Juraj Maruševec.

Naravno, i Kulturno umjetničko društvo predstavit će se s tamburaškom sekcijom i vokalnom skupinom ŽSV Erato, a nakon njih slijedi nastup Viničkih tamburaša te nastup glazbenog sastava Faringaši.

Posjetitelje očekuje bogata ponuda božićnih delicija: fritule, kuhano vino, vrući čaj, palačinke, hot-dog, kuhane kobasice, domaći kolači i sajam OPG-ova i obrtnika, dok će lovci Lovačkog društva “Šljuka” Petrijanec besplatno dijeliti gulaš, a ribiči iz udruge SRU Općine Petrijanec dijelit će besplatno papaline.

Za najmlađe će prava atrakcija biti oslikavanje lica i izrada frizura sprejevima.

Nakon adventa u Zelendvoru, Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec u nedjelju, 17. prosinca 2023. godine organizira božićni koncert pod nazivom „Božićna čarolija s KUD-om Općine Petrijanec“. Koncert će se održati u Crkvi svetog Petra i Pavla s početkom u 18 sati.

foto: ilustracija
sjever.hr
12.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.