Now Reading:
SVAKA ČAST Dvojica maloljetnika kod Domašinca iz vode izvukli i spasili unesrećenog muškarca, s reanimacijom im pomogao 28-godišnjak
Full Article 50 second read

SVAKA ČAST Dvojica maloljetnika kod Domašinca iz vode izvukli i spasili unesrećenog muškarca, s reanimacijom im pomogao 28-godišnjak

U nedjelju, 3. prosinca, oko 8 sati na šljunčari nedaleko Domašinca dvojica maloljetnika prilikom ribolova u vodi nedaleko obale uočili su muškarca koji se nije micao, odnosno nije pokazivao znakove života, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Mladići ni u jednom trenutku nisu dvojili te su odvažnom i hrabrom reakcijom izvukli muškarca iz hladne vode, a odmah potom mobitelom o događaju izvijestili hitnu pomoć i policiju. Mladićima je u pomoć priskočio i 28-godišnjak koji je započeo s oživljavanjem unesrećenog.

Ubrzo nakon upućenog poziva na mjesto događaja stigao je tim hitne medicinske pomoći te su preuzeli daljnju medicinsku skrb i unesrećenog prevezli u Županijsku bolnicu Čakovec.

Naknadno je utvrđen identitet starijeg muškarca, a liječničkim pregledom nisu utvrđene ozljede koje bi upućivale na nasilan događaj povezan s počinjenjem kaznenog djela, no zbog pothlađenosti i komatoznog stanja zadržan je na daljnjem liječenju.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti opisanog događaja kriminalističko istraživanje se nastavlja.

foto: ilustracija
sjever.hr
5.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.