Now Reading:
I KAMEN BI PROPLAKAO Mladoženja iz Zadra imao samo jednu želju, prijatelji mu pomogli ostvariti ju
Full Article 1 minutes read

I KAMEN BI PROPLAKAO Mladoženja iz Zadra imao samo jednu želju, prijatelji mu pomogli ostvariti ju

Vjenčanja ljudima redovni izmame suze na oči, ali jedno koje se nedavno održalo u Zadru rijetko je koga ostavilo ravnodušnim, piše Jutarnji.hr

Snimka prvog plesa završila je na društvenim mrežama i postala je viralni hit. Mladenci su prvi ples otplesali uz taktove pjesme Tomislava Ivčića “Najljepša si”, a s obzirom na to da je mladoženja u invalidskim kolicima, u pomoć su mu priskočili prijatelji. Naime, podignuli su ga kako bi na najvažniji dan svoga života mogao zagrliti i poljubiti svoju ženu.

– Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono sto je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti – stoji u Instagram objavi.

Odgojimo djecu da budu ljudi, može se“, “Odavno mi ovako suze nisu vrcale dok sam ovo gledala. Živila ljubav. Živili ovi divni mladi ljudi.”, “I kamen bi na ovo proplaka” samo su neki od komentara ispod instagram objave.

foto – screenshot Instagram

sjever.hr/Jutarnji.hr/Instagram

05.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.