Now Reading:
U Loboru upaljena prva adventska svijeća, mještane očekuje bogat program i druženje u blagdanskom ozračju
Full Article 2 minutes read

U Loboru upaljena prva adventska svijeća, mještane očekuje bogat program i druženje u blagdanskom ozračju

Počelo je mnogima najljepše doba u godini – adventsko razdoblje. Općina Lobor tim je povodom i ove godine organizirala „Advent u Loboru”, manifestaciju koja traje od 3. prosinca 2023. do 5. siječnja 2024. godine.

Advent je počeo misom zornicom u Crkvi svete Ane, a potom su prvu adventsku svijeću na Trgu svete Ane u Loboru zapalili članovi Udruge sveta Ana. Program prve adventske nedjelje nastavit će se u Društvenom domu Lobor u 18 sati koncertom Udruge sveta Ana povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

–Paljenjem prve adventske svijeće ulazimo u vrijeme došašća – vrijeme ljubavi, zajedništva i mira. Želimo da naši mještani uživaju u blagdanskom ozračju, da se druže i vesele, stoga smo za dane koji su pred nama pripremili bogat, šarolik program za sve generacije. Pozivam sve da se odazovu i da zajedno uživamo u druženju uz domaću hranu, piće, smijeh i radost – poručila je načelnica Ljubica Jembrih.

U narednim danima mještane i njihove goste očekuju priredbe vrtićaraca i osnovnoškolaca, brojni koncerti, radionica, sajam, pub kviz, mise zornice, paljenje adventskih svijeća, dječja polnoćka i druga prigodna događanja namijenjena i malima i velikima.

sjever.hr
03.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.