Now Reading:
U HUMANITARNOM TONU: Jubilarnom 10. Krapinskom ceneru odazvalo se više od 250 trkača!
Full Article 1 minutes read

U HUMANITARNOM TONU: Jubilarnom 10. Krapinskom ceneru odazvalo se više od 250 trkača!

Prve adventske nedjelje organiziran je jubilarni 10. Krapinski cener, ove godine poseban i u humanitarnom ‘ružičastom’ tonu, te u suradnji Trkačkog kluba Maraton Krapina i Udruge Europa Donna Krapina.

Za natjecatelje su bile ponuđene dvije dionice i to: kratka utrka na 5 km te glavna utrka po kojoj je i sam naziv utrke – 10 km.

Na utrku je pristiglo više od 250 trkača, iz cijele Hrvatske, a dio od svake uplaćene startnine donira se Europa Donni Krapina za njezin rad, odnosno za prevenciju i podizanje svijesti oboljelih od raka dojke kod žena u Krapinsko-zagorskoj županiji. Povodom toga, organizirat će se besplatni ultrazvučni pregledi i edukativne radionice glede samog pregleda žena.

Gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović zahvalio je svim članovima TK Maraton na vrlo uspješnoj organizaciji jubilarnog, 10. po redu Krapinskog cenera.

-Vrijeme nas je poslužilo što je rezultiralo velikim i lijepim brojem posjetitelja i trkača. Nadam se da će svima biti lijepo u Krapini i da će se ovdje zadržati – poručio je gradonačelnik Gregurović.

mdjak/sjever.hr
03.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.