Now Reading:
Postanite dio nesvakidašnje božićne izložbe: ako imate stare tradicijske igračke ili opremu, donesite ih u atrij varaždinske Županijske palače
Full Article 2 minutes read

Postanite dio nesvakidašnje božićne izložbe: ako imate stare tradicijske igračke ili opremu, donesite ih u atrij varaždinske Županijske palače

Blagdansko je doba vrijeme darivanja, a posebno se tome vesele oni najmlađi. Danas djeca imaju svakakve želje, no nekada su im u fokusu bile samo igračke.

Mnogi su iz tih nekih davnih vremena sačuvali ono čime su se igrali ili pak igračke kojima su razveselili svoju djecu, a sada imaju priliku to pokazati i drugima i sve nas zajedno vratiti u prošlost.

Omogućila je to Turistička zajednica Varaždinske županije koja organizira izložbu tradicijskih igračaka i dječje opreme ili pribora, a cilj je pokazati bogatstvo tih već zaboravljenih predmeta koje ljudi čuvaju u svojim domovima.

Stoga, ako posjedujete stare tradicijske igračke ili opremu, potražite ih i sudjelujte u izložbi. Donesite ih u ured Turističke zajednice Varaždinske županije na Franjevačkom trgu 7, u atriju Županijske palače i posudite predmete koje čuvate. Možete ih donijeti sve do 12. prosinca, a uz svaki će izložak bit -e istaknuto ime vlasnika i iz kojega kraja dolazi.

Za pravo predblagdansko ozračje u atriju Županijske palače uz otvorenje izložbe pobrinut će se Županijski savez poljoprivrednih udruga koji organizira humanitarnu podjelu sarme uz donacije koje će se prikupljati za bolesnu djecu za koju brine Zaklada Vita.

Otvorenje izložbe bit će u subotu, 16. prosinca u 10 sati u ulaznom prostoru u Županijsku palaču, a moći će se razgledati sve do 6. siječnja.

a.kučić/sjever.hr/fb- tz varaždinske županije
03.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.