Now Reading:
Liga protiv raka KKŽ održala tradicionalni humanitarni koncert
Full Article 2 minutes read

Liga protiv raka KKŽ održala tradicionalni humanitarni koncert

U ispunjenoj dvorani Domoljub u Koprivnici održan je tradicionalni koncert Lige protiv raka KKŽ na kojem su nastupili članovi i članice KUD-a Molve te svojom izvedbom, pjesmom i plesom oduševili mnogobrojnu publiku.

Koncert je bio humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva će se usmjeriti u aktivnosti kojima se javnost upozorava na važnost preventivnog djelovanja i borbu protiv raka. Podršku su ispred Koprivničko-križevačke županije pružili zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Melita Ivančić.

Kako je u prigodnom govoru istaknula predsjednica Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije Andreja Lukić Suknaić, podrška zajednice u aktivnostima Lige je od velikog značaja, a Liga će i dalje raditi na osvješćivanju javnosti o važnosti vođenja brige za vlastito zdravlje. U planu je i veliki humanitarni koncert u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica koncem ovog mjeseca kojim će se zaključiti aktivnosti za ovu godinu, no isto tako već se kreće u planiranje zdravstvenih akcija za nadolazeću.

Uz zahvalu Županiji, Gradu Koprivnici, KUD-u i Općini Molve, udrugama žena s područja općine Molve, Braći hrvatskog zmaja i ostalima koji su pridonijeli u organizaciji koncerta, predsjednica Lige je pozvala sve da se i dalje ustrajno bore protiv bolesti koja je u raznim oblicima prisutna u svijetu.

sjever.hr

02.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.