Now Reading:
Odlazi li Brodić već ove zime u Dinamo? Iz Varaždina se nadaju da će se Modri držati dogovora
Full Article 2 minutes read

Odlazi li Brodić već ove zime u Dinamo? Iz Varaždina se nadaju da će se Modri držati dogovora

Nakon odličnih nastupa za varaždinski klub, Fran Brodić je na samom kraju prijelaznog roka potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom, a tadašnjim dogovorom klubova, Brodić bi Varaždinu na posudbi trebao ostati do kraja sezone, pišu Sportske novosti.

Inače, Brodić je prošlu sezonu završio kao treći strijelac SuperSport Hrvatske nogometne lige, a nakon odličnog početka aktualne sezone u kojoj je u prvih sedam kola zabio šest golova, za Varaždin je posljednji pogodak postigao 3. rujna. Nakon toga potpisao je ugovor s Dinamom, prestao zabijati za Varaždin i onda se ozlijedio.

Kako pišu Sportske novosti, njegov nedostatak izrazito se primijeti u igri momčadi Marija Kovačevića, posebice zato jer je, kada igra, jedan od najaktivnijih napadača u ligi.

Kao i Varaždin, i Dinamo trenutno muku muči s napadačima, što je posebno vidljivo ozljedom Petkovića. Zbog toga se i nameće pitanje: Hoće li Dinamo uzeti Brodića već na zimu, bez obzira na dogovor sa Varaždinom?

U Varaždinu se nadaju kako će se Dinamo držati dogovora, što je za Sportske novosti potvrdio i sportski direktor kluba, Nikola Šafarić.

– Brodićeva situacija je takva da imamo dogovor da bude tu do ljeta, ali vidjet ćemo što će se desiti u zimskom prijelaznom roku. Držimo se onoga što piše na papiru – rekao je Šafarić i dao do znanja kako je sve u rukama GNK Dinama.

sjever.hr/Sportske novosti

30.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.