Now Reading:
“ProGLEDAJ oko sebe, akTIviraj se!: Poruku poslala predsjednica Udruge Europa Donna Krapina Janja Kantolić
Full Article 1 minutes read

“ProGLEDAJ oko sebe, akTIviraj se!: Poruku poslala predsjednica Udruge Europa Donna Krapina Janja Kantolić

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije u suradnji s ZIP portalom, već drugu godinu zaredom na području županije provodi kampanju pod nazivom: “ProGLEDAJ oko sebe, akTIviraj se! diskriminacija, stereotipi, predrasude”.

Kampanja je počela 25. studenog na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i završava 10. prosinca na Međunarodni dan ljudskih prava. Tijekom trajanja kampanje svoje će poruke javnosti poslati 16 osoba iz javnog života – osam žena i osam muškaraca.

U srijedu, 29. studenoga poruku je poslala Janja Kantolić, predsjednica Udruge Europa Donna Krapina i poslovna tajnica HGK Županijske komore Krapina.

Volontiranje je za osobe koje ne znaju što će sa sobom ili nemaju što raditi! Upravo suprotno, volontiranjem razvijamo niz osobnih, socijalnih, organizacijskih i profesionalnih kompetencija koje nam osiguravaju bolje i lakše snalaženje u životu i poslovnim izazovima. To je način života koji povezuje mnogo ljudi u svijetu – poručila je Kantolić.

Recite NE diskriminaciji, predrasudama, i stereotipima. Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije poziva vas da svi zajedno mijenjajmo poglede, razmišljanja i stavove, te stvaramo bolje društvo.

sjever.hr 29.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.