Now Reading:
Bogata i zanimljiva ponuda: U Konjščini održana prodaja adventskih vjenčića i božićnih ukrasa marljivih udruga s područja općine
Full Article 1 minutes read

Bogata i zanimljiva ponuda: U Konjščini održana prodaja adventskih vjenčića i božićnih ukrasa marljivih udruga s područja općine

U subotu je u Konjščini održana prodaja adventskih vjenčića i božićnih ukrasa koje su izradili marljivi članovi udruga s područja općine. Prodaja ukrasa održava se drugu godinu za redom, vikend prije početka samog Adventa.

Načelnica Anita Krok je ponosna i zahvaljuje svima na trudu i angažmanu.

-Vjenčiće i ukrase su izradile Udruga umirovljenika Konjščina, Klub Radost, podružnica Udruge OSIT iz Krapine, Učenička zadruga Osnovne škole Konjščina, Srednja škola Konjščina i Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda. Zanimljivo je da Centar za odgoj i obrazovanje radi jabučni ocat, njihovi članovi skupljaju aroniju i šipak, te prodaju čaj, zasade božićne kaktuse. Klub Radost bi kvalitetom svojih predivnih proizvoda mogao otvoriti i trgovinu, a bake iz udruge umirovljenika rade tradicionalne zagorske ukrase. Našoj učeničkoj zadruzi ovaj događaj dobro dođe za nastavu, za poslovno komuniciranje – istaknula je načelnica Krok.

Ponuda je bila zanimljiva i bogata, tako da je svatko mogao naći neki lijepi božićni suvenir, dodala je Krok i sve pozvala na Božićni sajam te događanja u sklopu Adventa u Konjščini.

sjever.hr
26.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.