Now Reading:
Tiktokerica Tyla iz JAR-a i njezin dečko preselili se u Hrvatsku: prvo stigli u Varaždin gdje renoviraju kuću, pa obišli cijelu zemlju
Full Article 2 minutes read

Tiktokerica Tyla iz JAR-a i njezin dečko preselili se u Hrvatsku: prvo stigli u Varaždin gdje renoviraju kuću, pa obišli cijelu zemlju

Tiktokerica iz Južnoafričke Republike Tyla Anne s dečkom se preselila u Hrvatsku, a na TikToku dijeli svoje dojmove iz nove okoline, piše Index.

Tyla i njezin dečko prvo su živjeli u Varaždinu, pa su obišli cijelu Hrvatsku, a trenutno su u Zadru.

– Malo je komplicirano objasniti gdje živimo. Prvo smo živjeli u Varaždinu, gdje smo počeli renovirati kućicu u kojoj planiramo živjeti. Dok smo čekali da se radovi završe, istraživali smo cijelu Hrvatsku jer još nismo znali gdje želimo zauvijek ostati. Bili smo u Zadru, Splitu, Zagrebu… U Zadru smo već dva mjeseca i ovo nam je omiljeno mjesto. Zapravo ovdje želimo zauvijek živjeti – kazala je Tyla.

Par se, kaže, uskoro seli u Varaždin, gdje će ostati nekoliko mjeseci, nakon čega planiraju povratak u Zadar koji su jako zavoljeli jer ih podsjeća na Cape Town u Južnoafričkoj Republici, piše Index.

Tylu na TikToku mnogi pitaju zbog čega su se odlučili preseliti baš u Hrvatsku.

– Prvi razlog je to što moj dečko ima hrvatsko državljanstvo, njegov tata je zapravo Hrvat koji se u Južnoafričku Republiku preselio kad je bio mlađi, a onda se za vrijeme COVID-a vratio u Hrvatsku. Drugi razlog je to što smo bili ovdje prošle godine na odmoru i potpuno se zaljubili. Čim smo se vratili u JAR, počeli smo razmišljati o selidbi – odgovara tiktokerica i dodaje da ovdje vole hranu, kulturu i ljude, a sigurnost u Hrvatskoj ju je oduševila.

– Još uvijek ne mogu vjerovati da mogu sama hodati noću ulicama, za razliku od Južnoafričke Republike, gdje čak ni auto ne ostavljaš vani tijekom noći. JAR i Hrvatska dvije su potpuno različite zemlje – istaknula je Tyla.

Što se tiče hrvatskog jezika, navodi da ide na satove hrvatskog, ali ga još ne govori jer je jako težak, piše Index.

– Znam osnove i mogu izgovoriti jednostavne rečenice i razumjeti nešto malo. Hrvatski je tako težak jezik – otkrila je Tyla.

foto: TikTok
sjever.hr/index.hr
23.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.