Now Reading:
Pogodak Renata Sakača uvjerljivi pobjednik na Sofascore natjecanju niželigaškog pogotka tjedna!
Full Article 2 minutes read

Pogodak Renata Sakača uvjerljivi pobjednik na Sofascore natjecanju niželigaškog pogotka tjedna!

U novom tjednu nove sezone Sofascore niželigaškog pogotka tjedna uvjerljivu pobjedu odnio je Renato Sakač, 27-godišnji nogometaš Poleta iz Tuhovca.

Ovaj njegov pogodak već je obišao hrvatske portale kao jedan od najljepših na niželigaškim travnjacima, tako da je očekivano slavio i u ovotjednom natjecanju Sofascorea, pa sada ulazi u završno glasanje za glavnu nagradu.

Solo prodor i pogodak možete vidjeti ovdje.

U rijetko viđenom solo prodoru kakvog se ne bi posramio ni Messi na vrhuncu karijere, Sakač je u samo nekoliko metara i minijatura izbacio čak petoricu igrača, neke i dva puta, svladao vratara i zabio pogodak karijere.

S tribina se čulo „Bravo, majstore”, iako je Polet igrao u gostima kod Budućnosti iz Vidovca, čak su i domaći navijači morali zapljeskati majstoriji kakva se rijetko viđa.

Polet je na kraju slavio 4:1 i trenutačno je treća momčad Elitne ŽNL Varaždin, petog ranga hrvatskog nogometa, a Sakač je najbolji strijelac lige, u 14 kola zabio je 14 golova.

– Sakač ulazi u završno glasanje za glavnu nagradu, a sve druge niželigaše i amatere, koji misle da mogu atraktivnije, pozivamo da uzmu kamere u ruke, prijave nam svoje golove i osvoje bogatu nagradu za sebe i svoj klub! – pozivaju iz Sofascorea.

Sofascore je hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi čak 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod.

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa na način da pošalju snimku najboljeg pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum održavanja utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska Facebook profil.

Pratitelji će glasati za najbolje pogotke na Instagram stranici Sofascore Hrvatska, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu, Sofascoreov poklon paket i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €.

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!

foto: screenshot/YouTube
sjever.hr
20.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.