Now Reading:
Bravo: Poznati zagorski pjevač i voditelj Ivan Benc na nagradnoj igri osvojio automobil, poklonio ga sestri  
Full Article 2 minutes read

Bravo: Poznati zagorski pjevač i voditelj Ivan Benc na nagradnoj igri osvojio automobil, poklonio ga sestri  

Poznati zagorski glazbenik i voditelj, Krapinčanin Ivan Benc proteklog je tjedna na nagradnoj igri  u poljoljekarni KTC-a osvojio glavnu nagradu, automobil KIA Rio. Na svom je Facebook profilu napisao kako će auto pokloniti sestri.

– Ne stavljam sve i ne dijelim na društvenim mrežama, kao što je ležanje po bolnicama, otkriće karcinoma, vađenje bubrega..i druge zdravstvene i životne tegobe. To dijelim s onima koji su mi najbliži i s Gospodinom. No, budući da gotovo svi već znaju i da imam veliki razlog za slavlje, rado dijelim sa svima radosnu vijest.
Dakle, da sam prestao raditi vinograd sada ne bi bio vlasnik novog auta. U KTC- ovoj nagradnoj igri u Poljoljekarnama na samo Martinje izvukli su moje ime da bi mi u ponedjeljak javili da sam osvojio Kiu Rio. Još uvijek gotovo da ne vjerujemo,  ali smo presretni i zahvalni.

Hvala Darku Fiketu na vožnji u Križevce i odličnim fotkama, Dadi iz Kumova na brzo riješenim osiguranjima, a svima u KTC-u posebno curama u Krapini na radosti koju smo podijelili zajedno! I da.. sestra je zaslužila novu Kiu, a meni ostaje mlađi punoljetnik (tek su mu 23). Hvala svima na čestitkama i lijepim željama. P.S. Traži se dobar kum ili kumica maloj Kiji i dostupan sam za testnu vožnju – napisao je na Facebooku Ivan Benc.

FOTO: Facebook Ivan Benc

sjever.hr 20.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.