Now Reading:
Općina Cestica poziva mještane: Budite nekome dobra vijest, donirajte!
Full Article 1 minutes read

Općina Cestica poziva mještane: Budite nekome dobra vijest, donirajte!

Budite nekome dobra vijest – donirajte trajnu hranu ili sredstva za higijenu, a Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin će ostatak sastava humanitarnog paketa popuniti vlastitim sredstvima.

Paketi će se dijeliti osobama u potrebi; osobama starijim od 65 godina koje žive u samačkom ili dvočlanom kućanstvu, samohranim roditeljima, jednoroditeljskim obiteljima, zatim obiteljima s troje i više djece, osobama s invaliditetom i obiteljima u potrebi s malom djecom.

Prikupljat će se sljedeće namirnice: biljno ulje, šećer, juha u vrećici, mesni narezak, riblja konzerva, marmelada, sitna kuhinjska sol, tjestenina, riža i brašno, a od sredstava za higijenu toaletni sapun, šampon za kosu, gel za tuširanje, pasta za zube, četkica za zube, vlažne maramice, jednokratni higijenski ulošci, toaletni papir, vlažne maramice za djecu, dječji šampon, krema i pelene.

Donacije se prikupljaju do 27. listopada, radnim danima od 7 do 15 sati, u zgradi Općine Cestica u Dravskoj 1, a sve informacije možete dobiti pozivom na broj 042/724-824.

foto: oš cestica
sjever.hr/cestica.hr
19.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.