Now Reading:
Muškarac u Podravini primio policajca za genitalije i ugrizao ga, a detalja se ne sjeća jer je bio pijan
Full Article 2 minutes read

Muškarac u Podravini primio policajca za genitalije i ugrizao ga, a detalja se ne sjeća jer je bio pijan

U Podravini je došlo do napada na policajce u kojem je 36-godišnji Dragan pijan uhvatio policajca za genitalije, a nakon toga ga ugrizao. Kako donosi jedan lokalni portal, a prenosi 24 sata sve se dogodilo u veljači ove godine.

-Kolega mu je na desnu ruku stavio lisicu, a ja sam ga uhvatio za lijevu, no on se istrgnuo i uhvatio me za genitalije. Nakon toga me ugrizao za lijevu podlakticu – rekao je policajac na sudu.

Dragan je na sudu rekao kako mu je policija upala u kuću, a nakon toga mu naredila da mora s njima bez da su mu rekli iz kojeg razloga. Optuženi muškarac već ima više kaznenih i prekršajnih djela, a bio je i u zatvoru. Sada ponovno ima problema sa zakonom zbog navedenog incidenta.

Navodno je do incidenta došlo nakon što je Draganova šogorica pozvala policiju zbog napada. Muškarac je odmah na početku počeo vrijeđati policajce te ih je napao, a za sve je krivac alkohol kao što je i sam priznao. Ne sjeća se detalja, ali sjeća se da mu je policajac stavio prste u oči pa je nakon toga on reagirao.

-Možda sam nekoga udario, odnosno ugrizao, ali bio sam pijan pa se ne mogu sjetiti – dodao je Dragan.

Policajci su objasnili kako su se odazvali dojavi o nasilju u obitelji.

-Galamio je, negodovao i vrijeđao nas. Rekli smo mu da mora s nama u postaju, kolega mu je na desnu ruku stavio lisicu, a ja sam ga uhvatio za lijevu, no okrivljenik se istrgnuo i uhvatio me za genitalije. Nakon toga sam mu stavio lisice i na tu drugu ruku, ali me pritom ugrizao za lijevu podlakticu i držao zubima sve dok se nisam uspio od njega odvojiti – kazao je policajac.

foto ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
17.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.