Now Reading:
Palicom i vatrenim oružjem napali djelatnika ljekarne u Koprivnici, jedan u krvi imao manje količine droge amfetamina
Full Article 2 minutes read

Palicom i vatrenim oružjem napali djelatnika ljekarne u Koprivnici, jedan u krvi imao manje količine droge amfetamina

policija

Prema priopćenju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, u petak je u večernjim satima došlo do razbojništva u jednoj od ljekarna u Koprivnici.

Naime, razbojnici su palicom i vatrenim oružjem napali 48-godišnjeg djelatnika ljekarne kojeg su vezali te mu ukrali novac, bankovnu karticu, mobitel i osobni automobil. Nakon toga, udaljili su se s mjesta događaja, a vlasnika su oštetili za 30 tisuća eura. Na sreću, 48-godišnjak je zadobio samo lakše ozljede.

Kako neslužbeno doznaje jedan lokalni portal, sve je započelo u petak oko 18 sati kada je mladić koji je bio mušterija krenuo u ljekarnu te vidio dva čovjeka s pištoljima i palicom. Odmah nakon toga maknuo se i pozvao policiju u pomoć.

Razbojnici su se udaljili s mjesta događaja autom vlasnika ljekarne. Nakon toga su bankovnim karticama pokušali podignuti novac, ali bezuspješno. Nekoliko sati kasnije, pronađeno je ukradeno vozilo i mobitel na Trgu bana Jelačića, a iste večeri pronađeni su i lopovi.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva, protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a oni su predani pritvorskom nadzorniku“, izvijestila je policija i dodala da su kod jednog od njih pronađene manje količine droge amfetamina.

foto arhiva
sjever.hr/koprivnicko-krizevacka-policija.gov.hr
26.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.