Now Reading:
Sanja Oreški i Tatjana Štajdurah iz ŠRK Koprivnica svjetske prvakinje u robolovu
Full Article 1 minutes read

Sanja Oreški i Tatjana Štajdurah iz ŠRK Koprivnica svjetske prvakinje u robolovu

U prostorijama Županijske uprave održan je prijem za članice ŠRK Koprivnica koje su kao članice hrvatske reprezentacije ostvarile sjajne rezultate i osvojile prvo mjesto na 29. Svjetskom ribolovnom prvenstvu za žene koje je održano u Apatinu u Republici Srbiji. Ispred Koprivničko-križevačke županije natjecateljice Sanju Oreški i Tatjanu Štajduhar primio ih je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Zamjenik Ljubić je čestitao natjecateljicama koje su osvojile naslov svjetskih prvakinja s čak 24 bodova prednosti u odnosu na najveće konkurentice iz Italije.

-Naše vodno bogatstvo privlači brojne ribolovce, a obzirom na dugu tradiciju ribolovstva u našem kraju, Županija već godinama kroz Zajednicu sportova KKŽ podržava rad klubova i udruga te je pokrovitelj ribolovnih natjecanja na našem području. Drago nam je što su se vaš trud, zalaganje i vještine isplatile ovim sjajnim uspjehom. I dalje ćemo vam biti podrška – poručio je Ljubić.

Zahvalu Županiji na pomoći i podršci su uputile i natjecateljice Oreški i Štajduhar koje su istaknule kako je glavni razlog dominacije nad glavnim protivnicima bila velika želja i dugotrajan trening te dobra priprema na jezerima Šoderica i Jegeniš.

sjever.hr/kckzz.hr

Input your search keywords and press Enter.