Now Reading:
Na 7. “Opakoj” utrci na Čevu “najopakiji” su bili Anica Lacković i David Golubić
Full Article 2 minutes read

Na 7. “Opakoj” utrci na Čevu “najopakiji” su bili Anica Lacković i David Golubić

7. “Opaka” utrka održala se u subotu, 26.08.2023, a sudjelovalo je 120 “opakih” trkača koji su sa krenuli u utrku sa startom kod Caffe bara City u Završju Podbelskom. Po velikoj vrućini i sparini imali su zadatak svladati dužinu staze od 2,7 km (330 n/v) do vrha Čeva i usput se “ohladiti” s 2 litre gemišta do cilja.  

Svi sudionici utrke su, osim gemišta i roštilja, dobili unikatne finišerske medalje i sportsku majicu s motivom utrke i naravno nezaboravno druženje uz pjesmu i ples te su uživali u prekrasnom pogledu s Čeva. S obzirom da se na ovoj utrci uz trčanje i ispijanje gemišta ipak mjerilo i vrijeme, utrka je donijela pobjednike.  

U ukupnom plasmanu kod žena najbolja i “najopakija” te ujedno i pobjednica ovogodišnje utrke je Anica Lacković, koja je stazu od 2,7 km do vrha Čeva uspjela istrčati (a usput i popiti dvije litre gemišta) za 36:24. Drugo mjesto osvojila je Željka Balažinec u vremenu 42:07 dok se trećim mjestom morala zadovoljiti Ivana Olivari u vremenu 54:45. 4. mjesto osvojila je Josipa Zavalić.  

Kod muškaraca, najbolji je ove godine bio domaći dečko iz Završja, David Golubić, koji je pobijedio u vremenu 23:35. Drugo mjesto osvojio je Damir Martinović u vremenu 24:43, dok se i ove godine trećim mjestom morao zadovoljiti Josip Lacković u vremenu 25:40. 

Nakon utrke i “službenog” proglašenja pobjednika, uslijedilo je opet nezaboravno i jedinstveno druženje uz pjesmu i ples. 

sjever.hr/cevo.com.hr
Foto:cevo.com.hr
31.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.