Now Reading:
U Zagorju prvi put održana zanimljiva manifestacija „Kušaj fiš na zagorski“
Full Article 1 minutes read

U Zagorju prvi put održana zanimljiva manifestacija „Kušaj fiš na zagorski“

U Hrvatskom zagorju je u nedjelju, 27. kolovoza održana manifestacija „Kušaj fiš na zagorski“. Ovdje svi jako vole pecati pa se rodila ideja da se složi fiš na zagorski, malo drugačiji od onog slavonskog.

Među brojnim okupljenima na novoj i jedinstvenoj manifestaciji bio je i Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je istaknuo kako se vidi da je manifestacija dobro osmišljena i da će zasigurno postati tradicionalna.

-Mi u Zagorju se možemo uspoređivati s bilo kojim dijelom Hrvatske. Bitno je da radimo sa srcem i to ne može ispasti loše te sam uvjeren da će i ova manifestacija postati tradicionalna – poručio je otvarajući manifestaciju župan Kolar.

U sklopu otvorenja održane su i dječje recitacije i nekoliko izvedbi Tamburaškog sastav Missters, koji je posjetitelje nastavio zabavljati sve do večeri. Za sve posjetitelje bila je i organizirana nagradna igra u sklopu koje su pogađali udio ribe u pripremljenom fišu te je dodijeljena godišnja karta za ribolov i poklon paket Krapinsko – zagorske županije.

sjever.hr 28.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.