Now Reading:
Međunarodni turnir za djevojčice ‘Volim nogomet 2023.’ u Čakovcu okupio više od 400 nogometašica 
Full Article 1 minutes read

Međunarodni turnir za djevojčice ‘Volim nogomet 2023.’ u Čakovcu okupio više od 400 nogometašica 

Na stadionu Sportsko-rekreacijskog centra Mladost u Čakovcu, u organizaciji Ženskog nogometnog kluba Međimurje – Čakovec, ovog vikenda održao se međunarodni nogometni turnir za djevojčice koje su nastupale u kategorijama U-13 i U-15. 

Ovogodišnje, šesto izdanje turnira okupilo je više od 400 nogometašica iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Srbije, a turnir je tradicionalno završio podjelom pehara i medalja te proglašenjem najboljih igračica turnira u svakoj kategoriji. 

Najbolja igračica u kategoriji U-13 je Lena Čolović (ŽFK Spartak), najbolji strijelac Ena Madić (ŽNK Međimurje), a najbolja golmanica je Karmen Trošelj (ŽNK Donat). 

Najboljom igračicom u kategoriji U-15 proglašena je Luana Vanjak (ŽNK Agram), najbolji strijelac je Ivona Oto (NK Istra 1961.), dok je najbolja golmanica Ana Ristovski (ŽNK Donat). 

U kategoriji U-13 prvo mjesto osvojila je ekipa ŽNK Međimurje, drugo mjesto ŽNK Osijek dok je treće mjesto osvojila ekipa ŽFK Spartak iz Novog Sada. Četvrto mjesto osvojile su djevojke iz ŽFK Vojvodina

U kategoriji U-15 pripalo je ekipi ŽNK Agram, drugo mjesto ŽNK Donat iz Zadra, treće ŽFK Spartak iz Novog sada, dok su četvrte bile cure iz ŽNK Međimurje.   

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
Foto: medjimurska-zupanija.hr
28.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.